We are Umami.


Umami (en japonès: うま味) és un dels cinc gusts bàsics que reconeixen els receptors especialitzats de la llengua humana, a més del dolç, salat, amarg i àcid. És una paraula japonesa que significa «saborós». Els glutamats i altres substàncies que normalment es troben en les carns, formatges, i certes verdures, estimulen receptors específics en la llengua, resultant-ne el gust umami.

Umami és un estudi de producció audiovisual especialitzat en continguts culturals i gastronòmics. Qualsevol projecte creat amb passió conté un relat, una història que podem explicar en format audiovisual. Persones, espais, paisatges, menjar, expressió artística, comunicació, docència... tots aquests ingredients poden ser utilitzats dins a un vídeo Umami. El resultat: Spots de publicitat, vídeos virals, cursos, receptes, vídeos corporatius, instal.lacions museístiques, vídeos 360º,vídeo mapping...  
A part d'oferir-vos els nostres serveis com a productora, també us oferim la nostra creativitat. Ens agrada generar idees i transformarles en relats amb sabor.

Des del 2007 treballem per a clients de renom dins l'àmbit de la gastronomia com el Celler de Can Roca, Oriol Balaguer, Fundació Alícia, Mugaritz, Vila Viniteca, Espai Sucre o Grupo Tragaluz entre d’altres.

No dubteu en contactar amb nosaltres i parlem sobre el vostre projecte. Fins aviat!

Joan Gurí